Kiállítók

A FIND YOUR LIMITS! Tri Series versenye alatt számos partnerünk várja standjával a versenyzőket és a látogatókat egyaránt.
Az alábbi kiállítóink remek programokkal, ingyenes szolgáltatásokkal, nyereményjátékokkal, ajándékokkal és gyerekfoglalkoztató lehetőségekkel várják a rajthoz állókat, szurkolókat és nézelődőket, nemre és korra való tekintet nélkül.
Az expo nyitvatartási ideje: május 21., 7:00-18:00
 
BIOFREEZE

 
Találkozz velünk 2016. május 21-én, a FIND YOUR LIMITS! Tri Series versenysorozat első állomásán, Velencén!
Mi vár Rád a BIOFREEZE – EGÉSZSÉG PLUSZ / PODIART sátrában?
Szakembereink a helyszínen ingyenes számítógépes talpvizsgálattal, tanácsadással várnak Téged! Lehetőséged lesz vérnyomás, testsúly, testzsír és magasság mérésre is. Ezen felül számos egészségmegőrző- és sport termékkel, akcióval várunk.
Itt jelentkezhetsz előzetesen talpvizsgálatunkra:
Gyere ki és szurkoljunk együtt a versenyzőknek!!
A helyszínen lesz még egy meglepetés nyereményjátékunk, válaszolj helyesen, és ha te leszel a szerencsés, akkor egy Biofreeze ajándékcsomaggal lepünk meg.
 
DECATHLON

 
"Strandból a legtöbbet" - Decathlon Velence Korzó
Idén nyáron nyílik első szezonális áruházunk Velencén. Találkozzon csapatunkkal az expo területén, informálódjon termékeinkről, lehetőségeinkről. Esetleges kérdéseire készséggel válaszolunk. Gyermekekre is gondolunk néhány sportolási lehetőséggel.
 
I LOVE BALATON
KESZTHELY TRIATHLON
Keszthely Triathlon egy verseny, ahol teljes útlezárással, egyedi ajándék mezzel, bőséges rajtcsomaggal, a kísérők számára családi programokkal és a festői szépségű Keszthely városával várjuk kedves versenyzőinket.
ILB Factory
Egyedi kerékpáros/futó/triatlonos mezek és nadrágok elkészítésével foglalkozunk. Megrendelésre lehetőség van egyesületeknek és egyéni sportolóknak egyaránt.
 
MINUS – Cooling Body Spray
A Minus akár 8-10°C-kal képes tartósan lehűteni a bőrfelületet, értékes energiát spórolva meg a sportolónak. Hogyan használd? Bármely felületre permetezheted, amely nem sérült. A lényeg, hogy minél nagyobb bőrfelületen és lehetőleg a törzsön használd! Így jobban hűt.
Mennyire elég egy flakon? Egy flakon kb. 120-125 fújásra elegendő. Miután bepermetezted magad,
10-15 percig hagyd, hogy a menetszéllel párologjon, és közben hűtse a testedet.
Hova tegyem? A flakon kicsi. Így amellett, hogy a kezedben is elfér, könnyen zsebre teheted.
 
NUTRIXXION
Izotóniás ital kóstolási / kulacstöltési lehetőség az X-iont Speed italunkból.
Teljes termékpaletta kiállítás, vásárlási lehetőség.
 
ORIOLUS-MED

 
Ingyenesen igénybe vehető Kinesiotaping a verseny előtt, és sportmasszázs a befutó után az Oriolus-Med standjánál.
 
ROSE BIKES

 
Mi építjük meg álmaid kerékpárját! Amíg eddig csak a webes konfigurátorunkban találkozhattál kerékpárjainkkal, most élőben is megtekintheted számos modellünket. Látogass meg minket a FIND YOU LIMITS! Tri Series velencei állomásán győződj meg arról, hogy milyen az, amikor csak a Te igényeid számítanak egy kerékpár összeállítása során! #CycleYourWay
 
RUDY PROJECT

 
INNOVÁCIÓ - KÉNYELEM - DIZÁJN
Keresd a FIND YOUR LIMITS! Tri Series verseny velencei futama alatt a Rudy Project standot, ahol a legújabb sport- és utcai szemüvegekkel valamint sisakokkal várnak téged! De nem csak nézheted a modelleket, hanem egész nap akár tesztelheted is a rendkívüli szem- és arcvédelmet biztosító, komfortos sportszemüvegeket valamint kényelmes és jól szellőző sisakokat. Plusz tedd próbára törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX lencséiket is, egy kalapács segítségével! Azoknak pedig, akik döntésre jutottak, különleges helyi kedvezményekkel készülnek. Rudy Project - Elevate Your Performance - since 1985.

SPORTIME MAGAZIN
Lazítanál egy kicsit a verseny előtt, vagy után? Van egy remek ajánlatunk számodra.
Keresd fel a Sportime magazin sátrát és lapozz bele a legfrisebb lapszámukba!
Tudd meg, mi a tíz legjellemzőbb hiba a frissítésekkel kapcsolatban és kerüld el ezeket már a mai napon. Sajátítsd el, hogy mi a mentális erő titka és miképpen érheted el, hogy a feladás gondolata se merüljön fel benned soha!
Táplálkozás, szabadidő, jótanácsok. A Magyar sportélet teljes spektrumát felölelő Sportime magazin mindig színes, érdekes témákkal és hasznos tanácsokkal vár.    

HAMMER
Igazi állóképességi üzemanyag, egyszerű cukrok nélkül.
Ragadd meg az alkalmat és kóstold meg most a Hammer-Nutrition, az állóképességi sportok specialistájának széles termékválasztékát és töltsd fel szervezeted a hosszú távú energiát biztosító üzemanyagaival!
12 finom íz, elektrolitok extrém időjárásra, vegán fehérje, glutén- és laktózmentes termékek és még hosszasan sorolhatnánk. Keresd fel a Hammer-Nutrition sátrát és ismerd meg a hosszútávú- és állóképességi sportok specialistájának teljes termékpalettáját!
Amennyiben a rendezvény időtartama alatt 5000 forint felett vásárolsz, Hammer-Nutrition ajándékokkal is gazdagabb lehetsz. Mert vannak pillanatok, amelyeket nem érdemes kihagyni!
 
TÜDŐÉR EGYLET

 
A Velencei-tavi FIND YOUR LIMITS! Tri Series versenyen a Tüdőér Egylet is képviselteti magát. A pulmonalis hypertóniában, e ritka betegségben szenvedőkért tevékenykedő egyesület sátrát a rajt-cél közelében találják meg az érdeklődők. A PH ritka, halálos betegség, halálozási aránya esetenként magasabb, mint a rák egyes formáié.
A magyarországi betegszervezet, a Tüdőér Egylet elkötelezetten támogatja a pulmonalis hypertoniában szenvedő betegeket, képviseli érdekeiket, felvilágosítást nyújt, segítséget ad szociális és egészségügyi ellátásukhoz. A betegséggel kapcsolatos ismereteket terjeszti a társadalomban és az egészségügy területén egyaránt
A triatlon versenyen való részvétellel is bizonyítja elhivatottságát a sport, az egészséges életmód mellett. Az Egylet sátrában a korai felismerésben nagy segítséget nyújtó véroxigénszint-mérést végez az önként jelentkezők számára. A gyors, teljesen fájdalommentes, tűszúrás nélküli méréssel a jelentkezők fontos információhoz jutnak egészségi állapotukról.

Copyright© 2015 Kropkó Promotion Kft. Minden jog fenntartva.