Fontos információk

FRISSÍTŐPONTOK
A FIND YOUR LIMITS! Tri Series versenyén a bringa- és futópályán 1-1 frissítőpont várja a versenyzőket ez tartalmaz vizet és isot, ezek a bringapályán kulacsban, futáskor pohárban lesznek. Ezen kívül futáskor külön biztosítunk kólát és Red Bullt pohárban. Valamint mindkét pályán a frissítőponton lesz banán, energiaszelet és zselé.

KERÉKPÁR
A kerékpár pálya a sprint távon 2, míg az olimpiai távon 4 körös lesz. Olimpiai távon tilos a bolyozás, legalább 12 méter távolságot kell tartanod az előtted lévő versenyző kerékpárjának hátsó kerekétől. Ha ennél közelebb kerülsz, akkor 20 másodpercen belül meg kell előznöd a másik versenyzőt. Sprintnél azonban megengedett a bolyozás.

REGISZTRÁCIÓ
A helyszíni regisztráció zökkenőmentessége érdekében kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen hozd magaddal és készítsd elő a rajtcsomagod átvétele előtt:
- fényképes személyazonosító igazolvány
- e-mailben kapott QR kód, amely tartalmazza a nevezési adataidat
- aláírt felelősségvállalási nyilatkozatot

RAJTCSOMAG

A rajtcsomagban található karszalagot az esemény ideje alatt végig viselned kell. A rajtszámmatricákat előre fel kell ragasztanod a kerékpárod nyeregcsövére, a sisakod elejére, bal és jobb oldalára. A csomagban található úszósapka viselése az úszószám alatt, míg a rajtszám viselése a kerékpár- és futószám alatt kötelező.

DEPÓZÁS
Depózáskor a versenybírói ellenőrzés után kerékpárodat a rajtszámoddal ellátott helyen kell elhelyezned a depóvason. A sisakodat és a rajtszámodat a kerékpáron kell elhelyezned, míg a felszerelésedet a kerékpár mellett a földre teheted, úgy, hogy ne zavarja a többi versenyzőt. Az időmérő chipet a depó kijáratánál fogod megkapni.

ÚSZÁS
Az úszás a Velencei-tavi Vízi Sportiskola sukorói evezős pályáján lesz. Csak a kijelölt, erre a célra épített lépcsőn szabad a vízbe menni, mert itt érzékel mindenkit az időmérő. A vízben, úszva kell majd felsorakozni a rajtvonalra, amit a bóják jelölnek és kajakosok, versenybírók ellenőriznek. A tó vize több mint 3 méter mély ezen a szakaszon. Neoprén úszóruha használata 24 és 16 fok között ajánlott, 16 fok alatt kötelező. A Velencei-tó vize várhatóan 19 és 16 fok között lesz a verseny idején. 

FUTÁS
A futópálya a sprinttávon 1, míg az olimpiai távon 2 körös. A pálya tó partján helyezkedik el. A verseny ideje alatt mindig tarts jobbra, hogy a gyorsabb versenyzők balról előzni tudjanak. Frissítő állomás körönként egyszer elérhető.

BÜNTETÉSEK
A verseny alatt, aki piros lapot kap az, azonnali kizárást eredményez. A sárga lap figyelmeztetést jelent és a kék lap 5 perces időbüntetést jelöl. Végül bármely 3 (sárga vagy kék) lap kizárást eredményez. A büntetősátor A kerékpárpálya mellett, a Velencei-tavi Vízi Sportiskola bejáratánál lesz felállítva.

MEGKÖZELÍTÉS
Budapest felől autóval az M7-ről a 45 km-nél kell lehajtani. A táblán Velencei Pihenőhely jelzi az irányt a MOL kútnál. Innen Velence-Sukoró irányába folytatjuk a továbbhaladást, majd a Nadapi út és az Ország út kereszteződésnél jobbra kell fordulni tovább Sukoró felé. Ezután tovább haladva, 650 méter múlva balra vegyük az irányt, az Evezős út felé. Majd 550 méter múlva szintén balra kell hajtani a Velencei-tó felé, aminek a végén található jobb kéz felől a parkoló. 

PARKOLÁS
Ingyenes parkolóhelyek a versenyközpont területén lévő füves parkolóban találhatóak. Az Evezős út forgalma a verseny napján egyirányúsítva lesz. 11 óráig az érkező autók haladhatnak be, majd 11 óra után a kimenő forgalom részére nyitjuk meg az utat, így biztosítva a gondtalan haladást mindenki számára.


Copyright© 2015 Kropkó Promotion Kft. Minden jog fenntartva.